onsdag, april 18, 2007

Ferie i Portugal

Sitter nå endelig trådløst på internet i Portugal. :)

Vi 4 har vært 8 dager i Alvor på Algarvekysten i Portugal, og bodde på et hotell som het Clube Alvor Ferias. Hotellet var fint og stort med soverom, kjøkken, bad og stue, men ingen trådløs forbindelse til internet så jeg har vært mange dager uten internet, men takket vært Ronald så har jedg fått låne hans flyttbare maskin så jeg har spilt hele 2 sesonger i FM2007 i fritiden her nede.

Alvor var et fint lite sted som var fint og rolig, men ingenting annet. Mellet og Majja har hatt det kjempefint hittil, men Mellett har fått litt problemerr med magen akkurat den dagen vi reiste fra Alvor til det andre hotellet vi skal bo på som ligger i Gale, Albufeira. Så nå er han på cola kur med sin dårlige mage. Majja har hatt det helt fint, hun kan tilogmed rulle seg fra ryggen nå til siden.

Har tatt en masse bilder, men siden jeg må betale for min tid så blir ikke dette tilgjengelig før vi kommer hjem til Norge.

Hotellt vi bor på nå heter Vila Castelo og er helt nydelig. Vi har eget basseng rett utenfor stuevinduet, og like ved siden av dette store bassenget er det et lite basseng til Mellet. Men siden han har vært syk så har han ikke blitt å teste ut bassenget helt. Tror han blir frisk i morgen.

Her hvor vi er nå merker man at man burde hatt en bil så man kunne fått sett litt av stedett siden her er det større avstander mellom attraksjonene så en bil hadde vært topppers, kanskje vi leier en bil siden bilutleierne er våre nærmeste naboer. Man merker at dette er et turist sted siden dagligvarer er dyrt og spesielt bleier til våre 2 små barn koster en hel formue på 10 euro, altsp 80 kroner, og de værste er at bleiene er ikke av god kvalitet.

Vi hilser fra Portugal for nå. :)