mandag, mai 16, 2005

Dagbladet.no - Været

Dagbladet.no - Været

Fikk en uventet telefon samtale nå på Lørdag 14. Mai fra den første ofeláš Ronald. Han fortalte en vill historie om at den andre Ofeláš Geir Anders var blitt satt værfast her i Tromsø med hurtigruten. Jeg kjørte ned til hurtigrute kaien og skulle sjekke om denne historien stemmet, og prøvde å ringe Geir Anders uten hell (Det var slik at han hadde meget dårlige batterier på sin mobil). Ringte så tilbake til Ronald for å sjekke om historien han serverte meg stemmet, og han bekreftet at Geir Anders var i Tromsø. Jeg fikk sett ham ved Peppes Pizza her i Tromsø, og han sa da at han hjalp Robert "Gullgraver" med å frakte en 20" fots snekke til Havøysund fra Harstad, og at de akkurat har rukket fram til Tromsø før dieselen tok slutt og før det brygget opp til stiv kuling. De hadde parkert opp båten i småbåt havnen her i Tromsø slik at de kunne fylle på diesel og vente av stormen som brygget seg opp over lopphavet.

Slik ble det at de fikk besøke Mellet både på Lørdags kvelden, hele Søndagen og nå først på Mandag 16. Mai var været løyet slik at de torde å fortsette videre med snekken til Robert til Rolvsøya hvor Robert har hytte.

Ronald på Lørdags natten kom hit med taxi slik at han også fikk sjekke om den ville historien til Geir Anders stemte, om at han som egentlig er en landkrabbe, virkelig var på vei oppover nord-norges kysten med en liten båt.

Mellet har vært i storform denne helgen, han fikk lære å kjenne begge 2 av sine "gudfedre", "veivisere" eller som de selv har sagt "Ofeláš" nummer 1 og 2. :)