mandag, september 20, 2010

Home - Liverpool FC

Veien videre for Liverpool.

Her har jeg linket til Liverpool FC sin hjemmeside og et innlegg fra VG som forteller veien videre for Liverpool etter en meget stygg start på sesongen 2010/2011. Liverpool har kun 5 poeng av 15 mulige etter 5 kamper, men i løpet av disse 5 kampene har Liverpool møtt 5 av utfordrerne til tittelen.

Liverpool åpnet hjemme mot Arsenal og spilte 1-1, etter en scoring av franskmannen David N'Gog og et selvmål av Pepe Reina idet 90 minutt. Her må det legges til at Liverpool spilte hele 2 omgang med 10 mann etter at Joe Cole ble utvist i sin debut på Anfield Road etter "Bosman overgangen" fra Chealsea.

Den andre kampen i Premier League ble et sviende tap for "nyrike" Manchester City, som har brukt over 1 milliard på spiller overgangen i sommer.

Den tredje kampen hjemme mot WBA vant endelig Liverpool 1-0 mot WBA etter en scoring av Fernando Torres.

Den fjerde kampen borte mot Birmingham ble en kjedelig affære uten mål til noen av lagene, så nok et uavgjort til Liverpool.

Den femte og siste kampen som ble spilt denne søndagen ble et sviende nederlag mot erkerivalene Manchester United, så det gir Liverpool 5 poeng av 15 mulige, altså 10 tapte poeng til liga lederen Chelsea, som Liverpool skal møte i November og er den neste kampen mot en av de store.

Inntil denne kampen så møter Liverpool Everton som er en heftig by batalje, som kan slå begge veier, men du skal tenke på at Liverpool har møtt de sterkeste nå og utover høsten/vinteren fram til nyttår så skal Liverpool plukke flere seiere. Så man kan ikke si hvem vinneren av årets sesong i England er etter kun 5 kamper.