lørdag, august 14, 2010

For de som liker biler og datamaskiner....

For alle oss som føler bare har den dypeste kjærlighet og hengivenhet for måten datamaskiner forbedret våre liv, les videre ...


På et senere COMDEX, Bill Gates visstnok sammenlignet dataindustrien med bilindustrien og uttalte:

"Hvis GM hadde holdt opp med teknologien som dataindustrien har, ville vi alle være at du kjører $ 25,00 biler som gikk 1 mil på literen."

Som svar på Bill's kommentarer, utstedt General Motors en pressemelding som sier:

"Hvis GM hadde utviklet teknologi som Microsoft, ville vi alle være å kjøre biler med følgende egenskaper..."

1. For ingen grunn overhodet, ville bilen krasjet to ganger om dagen.
2. Hver gang de malte linjene i veien, ville du må kjøpe en ny bil.
3. Noen ganger bilen ville dø på motorveien uten grunn. Du må dra til siden av veien, lukke alle vinduer, slå av bilen, starte på nytt, og åpne vinduer før du kan fortsette. Av en eller annen grunn trenger du bare å godta dette.
4. Av og til, gjennomføre en manøver for eksempel en venstresving ville føre til at bilen å stenge ned og nekte å starte på nytt, og da måtte man installere motoren på nytt.
5. Konkurrentene ville lage en bil som ble drevet av solen, var pålitelig, fem ganger så fort og dobbelt så enkel å kjøre - men vil kjøre på bare fem prosent av veiene.
6. Olje, vann, temperatur, dynamoen og varsellys ville alle bli erstattet av et enkelt «Denne bilen har utført en ulovlig operasjon" varsellys.
7. Det kollisjonsputesystem ville spørre "Er du sikker?" før det utløste.
8. Noen ganger, for ingen grunn, ville du låse deg ut og nekte å la deg starte til du samtidig løftet dørhåndtaket, vred om nøkkelen og grep tak i en radioantenne.
9. Hver gang en ny bil ble introdusert måtte bilkjøpere lære seg å kjøre på nytt, fordi ingen av kontrollene vil operere på samme måte som den gamle bilen.
10. Du må trykke på "Start"-knappen for å slå av motoren.

(Oversatt av Google Translate)

in reference to: http://www.netlingo.com/more/carsandcomputers.php (view on Google Sidewiki), , , , ,Powered by ScribeFire.