mandag, august 14, 2006

Karlsøyfestivalen 2006

Karlsøyfestivalen 2006

Var på denne festivalen som var denne helgen helgen på Karlsøy, som er 6 mil nordover fra Tromsø. Vi som for var Jeg, Mellet, Cathrine, Will, Silla, Ellie, Cecilie, Inger Helene og Hanne (En venninne til Inger Helene). Vi var kjempeheldige med været denne helgen (11 og 12 August 2006), for været var kjempebra ytters ute i havgapet, og jeg og Cathrine hadde satt inn hver vår dag å dra på konserter.

Jeg var på Fredag og Cathrine var på Lørdag. På festivalen traff vi kjentfolk fra Tromsø og Karasjok, Mellet sin "Veiviser" Ronald var der og han ble intervjuet for avisen Nordlys, og ble sett på trykk i dag (14 August 2006). Kjempefin helg med masse musikk, og Mellet har kjempekost seg på hans "Rock N' Roll festival", som han selv sier. :)

Det som var ekstra fint var at Mellet og Ellie ble ekstra godt kjent, og det var hyggelig å se de to leke sammen i lavvoen som vi hadde med.

Og jeg må bare gratulere Siri og Will som ble forlovet på Lørdags formiddagen og Inger Helene som endelig fant sin "skapsprenger". :)